úterý 26. února 2008

Blueboard počítadla

Logo gadgetu

Pokud používáte službu Blueboard počítadlo, určitě vás zajímá, jak jsou na tom vaše stránky z hlediska návštěvnosti. Gadget Blueboard počítadla umožňuje sledovat základní údaje z vašich počítadel pohodlně z jednoho místa. V nastavení gadgetu zadáte pouze seznam ID vašich počítadel. Tyto identifikační čísla získáte v nastavení počítadla na blueboard.cz. Gadget pak bude přehledně zobrazovat jednotlivá počítadla podle jejich názvu spolu se základními údaji o návštěvnosti. Mezi tyto údaje patří:

  • Celkový počet návštěv
  • Dnešní počet návštěv a dnešní počet zobrazení stránky
  • Včerejší počet návštěv a počet zobrazení návštěv
  • Počet návštěv a zobrazení stránky od začátku měsíce

Celkový počet návštěv je vidět přímo vedle jména počítadla. Zbylé detailnější údaje jsou dostupné po kliknutí na malé „+“. Pokud vám tyto údaje nestačí, můžete jednoduše kliknout přímo na název počítadla, čímž se zobrazí statistiky včetně grafů.

Screenshot gadgetu

V nastavení najdete ještě položku „dynamické výšky“. Pokud je tato volba aktivní, je výška gadgetu automaticky přizpůsobena aktuálnímu obsahu. Někdy tato vlastnost může být nežádoucí. Například pokud máte v seznamu větší počet počítadel a u každého máte rozbalené detaily. Gadget by pak byl příliš dlouhý. Proto je možné dynamickou výšku vypnout. Gadget pak bude mít standardní výšku a v případě, že velikost nestačí seznamu počítadel, zobrazí se scrollbar.

Add to Google

Žádné komentáře: